×
REDUCERE LA CAZARE

PENTRU PARTICIPANȚII LA CAMPIONATUL NAȚIONAL I.D.O. 2019

Pentru a beneficia de tarifele speciale, negociate pentru participanții la Campionatul National I.D.O. 2019, persoanele care solicită cazare trebuie să contacteze departamentul de rezervari la telefon +40 311 061 138/ +40 311 061 119 sau email: reservations.ringrand@rinhotels.ro și vor menționa că vor participa la Campionatul National I.D.O. 2019

PREȚURI

Bed&Breakfast: 29.03.2019-1.04.2019:

  • 180LEI tarif valabil  in perioada 29.03.2019-1.04.2019
  • 180Lei camera single/noapte - față de 109 € camera single/noapte. Tarif afișat la recepție
  • Tarifele sunt necomisionabile și sunt exprimate în Lei/camera/noapte,
  • Includ micul dejun, TVA si nu includ taxa locală de 1%.

  • 220 LEI tarif valabil  in perioada 29.03.2019-1.04.2019
  • 220 Lei camera double/noapte - față de 119 Euro camera double/noapte. Tarif afișat la recepție
  • Tarifele sunt necomisionabile și sunt exprimate în Lei/camera/noapte,
  • Includ micul dejun, TVA si  nu includ taxa locală de 1%.
  • Pentru a beneficia de o rezervare fermă, fiecare participant trebuie să garanteze rezervarea cu Carte de Credit sau cu achitarea sejurului în avans prin virament bancar.

 

 


Tarifele sunt necomisionabile și sunt exprimate în Lei/camera/noapte, includ micul dejun și TVA, si nu  includ taxa locală de 1%.
Pentru a beneficia de o rezervare fermă, fiecare participant trebuie să garanteze rezervarea cu Carte de Credit sau cu achitarea sejurului în avans prin virament bancar.

 

 

Construit in anul 2007, RIN Grand Hotel este alegerea perfectă pentru călătoriile de afaceri sau placere. Hotelul surprinde prin măreția și diversitatea serviciilor oferite.

Localizat în sud-estul capitalei într-o zonă ușor accesibilă, hotelul se află la doar 7 Km de centrul turistic. Unitatea noastră vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră reușind să asigure o experienta unică fie că alegeți să vă incepeți ziua cu o întalnire de afaceri, să luați prânzul sau cina, sau doriți să vă relaxați în centrul wellness al hotelului.

Conceput astfel incat sa intampine nevoile de business si nu numai, centrul de conferinte al hotelului RIN Grand pune la dispozitie 25 sali de conferinte dintre care sala Bucuresti poate gazdui pana la 1.000 de persoane. Toate salile au lumina naturala, dispun de echipamente audio-video de ultima generatie si acces gratuit la internet de mare viteza. Pentru servicii de copiere, printare, fax sau internet puteti apela la business center.

În restaurantul “La Boema” vă puteți bucura de o atmosferă placută și un serviciu elegant în așteptarea preparatelor culinare internaționale, atent pregătite pentru dumneavoastră de catre maeștri bucătari. În completarea acestor preparate desăvârșite prin prezentare și savoare vă oferim o rafinată selecție de vinuri locale și internaționale.

Pentru a fi in forma intreaga zi, RIN Grand Hotel va pune la dispozitie Body Art Wellness Club, deschis 24 de ore din 25! Combinand filozofiile traditionale cu stilul de viata modern, clubul isi doreste sa aduca echilibru in viata fiecaruia.

Descoperiți efectele revigorante ale unei sesiuni de înot în piscina de 180 mp, tonifiați-vă corpul în sala de fitness, încercați clasele de spinning și aerobic, relaxați-vă în sauna umedă / uscată sau lasați-vă în mâinile maseurilor noștri… veți simți diferența!

RIN GRAND HOTEL

Șoseaua Vitan - Bârzești, Nr. 7D, București

RIN Grand Hotel București este un hotel modern, construit în 2007, cu o gamă de servicii adaptată perfect celor care sunt în călătorii de afaceri sau de plăcere. Când sunt rugaţi să spună cele mai importante 3 motive pentru care apreciază hotelul nostru, oaspeţii noştri menţionează: curăţenia, serviciile şi raportul calitate – preţ.

RIN Grand Hotel

Adresa: Soseaua Vitan - Barzesti, Nr 7D, Bucuresti
Coordonate GPS: Lat 44.398815, Lon 26.1410343
ORGANIZATOR STOP&DANCE STUDIO
VIRGIL : 0731326739
E-Mail: info@campionatul-ido.ro

TOP